Companie

Porsche Finance Group Romînia este parte a concernului Porsche, alături de importatorul Porsche Romania și de rețeaua de dealeri autorizați.

Porsche Finance Group România se ocupă cu finanțarea, asigurarea și serviciile de administrare parc auto, asociate autoturismelor aparținând cu precădere mărcilor holding-ului: Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Porsche și Das Weltauto.

Oferim clienților noștri soluții eficiente și rapide pentru achiziționarea automobilului dorit, conform conceptului "one-stop-shop": achiziționare directă, în showroom și contact direct, finanțare prin leasing sau credit, asigurare auto și o administrare eficicientă a flotelor de mașini.

Suntem prezenți pe piața românească din 1999 și funcționăm prin intermediul a patru companii:

  • Porsche Leasing România oferă credit auto și leasing financiar pentru persoane fizice și companii.
  • Porsche Broker de Asigurare completează gama de servicii cu intermedierea de asigurări CASCO şi RCA.
  • Porsche Mobility a fost inființată cu scopul de a dezvolta serviciul de management de flote, leasing operațional și servicii de corporate car sharing.
  • Porsche Asigurări închide cercul serviciilor integrate ale Porsche Finance Group. Compania oferă asigurarea CASCO, valabilă în toată Europa, pentru mașinile noi și rulate achiziționate în leasing sau credit prin companiile grupului - Porsche Leasing, Porsche Mobility sau achiziționate cu plata în numerar.

Porsche Finance Group România este filiala locala a Porsche Bank A.G. În calitate de subsidiară a Porsche Holding, cu sediul la Salzburg, Porsche Bank A.G. este o companie internațională specializată în servicii de finanțare și asigurare auto. Porsche Holding are peste 50 de ani de experiență în finanțarea și asigurarea auto și este parte a Volkswagen Group.