Suntem profesioniștii domeniului auto

Oferim soluții internaționale pentru administrarea parcului auto și suport continuu pentru clienții de flotă.


Ce ne diferențiază?

Portofoliu complet de produse și servicii

Vă punem la dispoziție o gamă completă de servicii de mobilitate, de la finanțare, asigurare, servicii de management de flote, până la consultanță și servicii de corporate car sharing, închirieri autoturisme, abonament auto, toate adaptabile nevoilor și specificului dumneavoastră de business.

Nicio grijă în plus

De la început până la sfârșit, fără griji! Cu know-how-ul echipei noastre și beneficiind de sprijinul rețelei noastre de distribuitori, totul este soluționat și organizat astfel încat dumneavoastră să beneficiați de mobilitate continuă. Vă concentrați pe afacerea dumneavoastră, iar noi ne ocupăm de administrarea flotei.

Totul într-un singur loc

Accesați finanțarea, asigurarea și serviciile de întreținere prin contact direct cu echipa noastră, dar și în showroom, unde vă configurați și vă alegeți mașinile. Aveți o singură persoană de contact, indiferent de tipul solicitării dumneavoastră - atât consilierii de vânzari din showroom, cât și colegii noștri din echipa de Vânzări Flote, vă stau la dispoziție oricând.

Acoperire internațională

Suntem parte a Grupului Porsche Finance România, ce are o experiență internațională de peste 50 de ani în domeniul finanțărilor și asigurărilor auto. Gestionăm, alături de colegii noștri din Volkswagen Financial Services, un portofoliu semnificativ de clienți internaționali, cărora le oferim aceeași calitate a serviciilor noastre, oriunde s-ar afla.