Un punct central de contact pentru toate solicitările

Soluții complete pentru flota dumneavoastră într-un singur pachet

Pentru că timpul dumneavoastră este valoros, am dezvoltat pachete integrate, care includ toate serviciile necesare administrării flotei dumneavoastră de mașini.
Cu o experiență internațională de peste 50 de ani în domeniul finanțărilor auto, grupul nostru vă garantează siguranță și mobilitate maximă.
Totul pentru ca dumneavoastră să vă folosiți timpul cât mai eficient!

Solicitați consultanță

4 pași pentru un management eficient al flotei dumneavoastră

1. Analiză

Garantăm calitate și eficiență maximă. Scopul nostru este să oferim soluții individuale pentru fiecare client în parte. În prima fază analizăm flota existentă, luând în considerare specificațiile interne, politica dumneavoastră de achiziții, condițiile de operare și profilurile utilizatorilor.

2. Procesare

În baza analizei făcute, colegii noștri Key Account Managers vă oferă soluții de optimizare a parcului auto sau sugestii pentru alcătuirea și structurarea ideala a flotei dumneavoastră. Sunt luate permanent în calcul toate elementele: finanțare, asigurare, administrarea parcului, valorificarea vehiculelor și monitorizarea, dar și evaluarea costurilor.

3. Ofertă

Pornind de la nevoile și solicitările dumneavoastră și profitând de faptul că avem contact direct cu producătorii auto, vom crea o ofertă personalizată pentru dumneavoastră.

4. Suport

Ca și client de flotă al Porsche Finance Group România, vă veți putea baza tot timpul pe consultanța oferită de noi.

Avantajele dumneavoastră:

  • Consultanță
  • Persoană dedicată de vânzări
  • Concepte și soluții transnaționale
  • Rapoarte la zi
  • Standarde internaționale