Suntem profesionistii domeniului auto

Oferim solutii internationale pentru administrarea parcului auto si suport continuu pentru clientii de flota

              ... de succes, profesionist, eficient

 

Ce ne diferentiaza

Portofoliu complet de produse si servicii 

Va punem la dispozitie gama completa de servicii de mobilitate, de la finantare, asigurare, servicii de management de flote, pana la consultanta si servicii de corporate car sharing, toate adaptabile nevoilor si specificului dumneavoastra de business.

 

 

Totul intr-un singur loc 

Accesati finantarea, asigurarea si serviciile de intretinere intr-un singur loc - in showroom, acolo unde va configurati si va alegeti masinile. Aveti o singura persoana de contact, indiferent de tipul solicitarii dumneavoastra - atat consilierii de vanzari din showroom, cat si colegii nostri din echipa de Vanzari Flote, va stau la dispozitie oricand.

 

Nicio grija in plus

De la inceput pana la sfarsit, fara griji! Cu know-how-ul echipei noastre si beneficiind de sprijinul retelei noastre de distribuitori, totul este solutionat si organizat astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de mobilitate continua. Va concentrati pe afacerea dumneavoastra, iar noi ne ocupam de administrarea flotei.

 

Acoperire internationala

Suntem parte a Grupului Porsche Bank, ce are o experienta internationala de peste 50 de ani in domeniul finantarilor si asigurarilor auto. Gestionam, alaturi de colegii nostri din sucursalele Porsche Bank si Volkswagen Financial Services, un portofoliu semnificativ de clienti internationali, carora le oferim aceeasi calitate a serviciilor noastre, oriunde s-ar afla. 

Urmatorul pas:

Doriti mai multe detalii despre noi si serviciile pe care le oferim?