Companie

Porsche Finance Group Romania este parte a concernului Porsche, alaturi de importatorul Porsche Romania si de reteaua de dealeri autorizati.

Porsche Finance Group Romania se ocupa cu finantarea, asigurarea si serviciile de administrare parc auto, asociate autoturismelor apartinand marcilor holding-ului: Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Porsche si Das Weltauto.

Oferim clientilor nostri solutii eficiente si rapide pentru achizitionarea automobilului dorit, conform conceptului "one-stop-shop": achizitionare directa, in showroom, finantare prin leasing sau credit, asigurare auto si o administrare eficienta a flotelor de masini.

Suntem prezenti pe piata romaneasca din 1999 si functionam prin intermediul a cinci companii:

  • Porsche Leasing Romania ofera leasing financiar pentru persoane fizice si companii.
  • Porsche Bank Romania este prima banca auto specializata de pe piata romaneasca si ofera credite pentru autoturisme.
  • Porsche Broker de Asigurare completeaza gama de servicii cu intermedierea de asigurari CASCO şi RCA.
  • Porsche Mobility a fost infiintata cu scopul de a dezvolta serviciul de management de flote, leasing operational si servicii de corporate car sharing.
  • Porsche Asigurari inchide cercul serviciilor integrate ale Porsche Finance Group. Compania ofera asigurarea CASCO, valabila in toata Europa, pentru masinile noi si rulate achizitionate in leasing sau credit  prin companiile grupului - Porsche Leasing, Porsche Mobility sau Porsche Bank - sau achizitionate cu plata in numerar. 

Porsche Finance Group Romania este filiala locala a Porsche Bank A.G. In calitate de subsidiara a Porsche Holding, cu sediul la Salzburg, Porsche Bank A.G. este o companie internationala specializata in servicii de finantare si asigurare auto. Porsche Holding are peste 50 de ani de experienta in finantarea si asigurarea auto si este parte a Volkswagen Group.