Contact

Va stam oricand la dispozitie pentru orice intrebari sau detalii suplimentare legate de contractul dumneavoastra de management de flote sau de noi produse si servicii de care sunteti interesat.

Derularea contractului

Va stam cu placere la dispozitie pe intreaga perioada de derulare a contractului pentru orice intrebari, detalii sau nelamuriri. Iata unde ne gasiti: 

Call Center dedicat

 

Telefon: 021.208.26.01

E-mail: clientiflota.pfg(kwfat)porsche(kwfdot)ro

Contractul meu

 

Aveti o solicitare punctuala legata de serviciile incluse in contractul dumneavoastra? Utilizati formularul Contractul meu pentru a ne scrie. Colegii nostri va vor contacta in cel mai scurt timp.

Cauta service autorizat

 

Consulta aici lista dealerilor autorizati din reteaua nationala, pentru a identifica cel mai apropiat service.

Vanzare/ofertare

Sunteti interesat(a) de produsele si serviciile noastre? Doriti o oferta personalizata sau o discutie individuala in vederea unei posibile colaborari? Iata cum ne puteti contacta:

Echipa noastra

Colegii nostri Key Account Managers va stau cu placere la dispozitie si se bucura sa va cunoasca.

 

Solicita o oferta acum

Trimiteti o solicitare de oferta si colegii nostri va vor contacta in cel mai scurt timp in vederea stabilirii unei intalniri.

 

Cauta un distribuitor autorizat

Preferati sa initiati discutia la un distribuitor autorizat din zona in care va desfasurati activitatea? Partenerii nostri dispun de toate resursele pentru a va sprijini.